Caliben Construct

Despre proiect


Cu o experienta vasta, Caliben Construct ofera servicii de calitate in domeniul constructiilor si a instalatiilor, iar in relatia cu clienții ofera profesionalism si seriozitate.

Astfel am realizat o identitate vizuala care sa reflecte aceste aspecte, si anume, calitatile firmei. In randurile anterioare se gasesc atat elementele de baza ale identitatii vizuale cat si modul de realizare al acesteia.


Logoul constituie o parte importanta a identitatii vizuale, reprezentand imaginea si caracteristicile firmei, astfel un logo eficient permite recunoasterea companiei dintr-o singura privire. Culoarea aleasa, atat pentru acesta, cat si pentru identitatea vizuala, este caramizie deoarece semnifica stabilitate,spirit constructiv, camin, liniste si caldura, dar se potriveste si in domeniul instalatiilor, datorita culorii asemanatoare cu cea a cuprului.


Astfel, imaginea firmei a fost conceputa in modul in care sa permita utilizarea acesteia in diverse scopuri in ceea ce priveste partea de branding si promovare online,pastrandu-si in acelasi timp integritatea si impactul vizual.